Anadolu Gençlik Derneği (AGD), 49. Dönem Şube Başkanları ve Şube Sorumluları Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Coşkulu geçen programda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, derneğin yaptığı çalışmaların istikamet üzerinde devam ettiğini vurguladı.

"BİZ, SİSTEMİN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ”


AGD’nin sistem mücadelesi verdiğini belirterek sözlerini sürdüren Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Başkanı Salih Turhan, Siyonizm’in teknoloji eliyle gençler üzerinde oyunlar oynadığını kaydetti. Son yıllarda ifsat çeşitlerinin arttığını vurgulayan Turhan, “Biz, bu sistemin değişmesi için mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizde yol da çok önemli, bu yoldaki sebeplere sarılmak da çok önemlidir. Helale haram yollarla ulaşılmaz. Gerekirse cadde cadde, mahalle mahalle gezerek insanlara davamızı, yani İslam’ı ulaştıracağız ama asla haram ya da şüpheli yollara başvurmayacağız. Birçok sivil toplum ya da siyasi kuruluş var. Örneğin daha dün kurulmuş ama saray gibi bir binası, lüks arabaları var. İmkânı maddiyattan ibaret görerek bu maddi imkânlarla her şeye ulaşabileceklerini zannediyorlar. Fakat ihlâs ve samimiyet tüm maddiyattan daha önemlidir. Yetim hakkı, kul hakkı var. Bizim davamız, teşkilatımız, şan, şöhret, para veya makamı takip etmez. Onur ve izzetimizden taviz vermeyiz” şeklinde konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ ÇALIŞMALARI, ÇAKMALARI İLE DEĞİL AGD ÇATISI ALTINDA YÜRÜTÜLÜR”


Millî Görüş çalışmalarına istikamet üzerinde devam ettiklerinin altını çizen Turhan, sözlerinin devamında şunları kaydetti:

“Milli Gençlik Vakfı, bu ülkeye hakikati, iyiliği, güzelliği getiren bir teşkilat olmuştur. ‘Teşkilatımız, şimdiye kadar kimseye zarar getirmedi’ ifadesini her yerden duyuyoruz. Şu anda Türkiye’nin 81 ilinde, 700’den fazla ilçesi dâhil olmak üzere Avrupa, Amerika, Balkanlar, Güney Afrika, Kıbrıs’ta, Türki Cumhuriyetler ile birlikte nereye giderseniz gidin, ‘Ben, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği üyesiyim’ diyen milyonlarca insan ile karşılaşırsınız. Bizim bu noktada yaptığımız mücadele 53 yıl önce Erbakan Hoca’mızın başlattığı mücadeledir. Temel gayemiz tebliğe davet çalışmasıdır. İslam’ın insanlara ulaştırılması hakikat mücadelesinin bütün alanlarda verilmesi gayemiz, dün nasıl başladıysa bugün de aynı mana, ruh ile devam ediyor. Dün bizim için Avrupa Birliği ne mana ifade ediyorsa bugün de aynı manayı ifade ediyor. Dün, Filistin’de iki devletli çözüm zihniyeti bizim için ne ifade ediyorsa bugün de aynı şeyi ifade ediyor. O yüzden çözümün İslam Birliği olduğunu savunuruz. Hakkın yeryüzüne tesis edilmesi için çalışan, mücadele eden Türkiye’nin en yaygın ve köklü gençlik teşkilatıyız. O yüzden çalışacağımız yegâne teşkilatımız burasıdır. Çakmaları, sahteleri ile değil, asıl Millî Görüş, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği ile çalışmalara gayret etmeliyiz.”

Muhabir: Haber Merkezi