Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, Hatay'ın Samandağ ilçesi açıklarında 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Şinasi Yurtsever’in cenaze töreni ne zaman? Şinasi Yurtsever’in cenaze namazı programı Şinasi Yurtsever’in cenaze töreni ne zaman? Şinasi Yurtsever’in cenaze namazı programı

Naci Görür'den Kayseri için deprem uyarısı: "7’nin üzerinde deprem kaçınılmaz" Naci Görür'den Kayseri için deprem uyarısı: "7’nin üzerinde deprem kaçınılmaz"

Depremin Detayları

📍 Büyüklük: 3.9 (Mw)
📍 Konum: Akdeniz - Antakya Körfezi (Samandağ, Hatay)
📍 Tarih: 6 Mart 2025
📍 Saat: 22:29 (TSİ)
📍 Enlem: 36.08167 N
📍 Boylam: 35.9025 E
📍 Derinlik: 7 km

Deprem hissedildi mi?

Depremin çevre ilçelerde hafif şekilde hissedildiği, ancak herhangi bir can veya mal kaybına neden olmadığı bildirildi. Yetkililer, bölgede yaşayan vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak: Yeni Devir