Ruhani ezgileri, ilahi yorumu ve benzersiz sahne enerjisiyle gönüllerde taht kuran Sami Yusuf, yıllar sonra yeniden İstanbul’da sahne almaya hazırlanıyor. Özellikle “Hasbi Rabbi”, “Al-Muallim”, “You Came To Me” gibi parçalarla Türkiye’de geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan sanatçının 2025 İstanbul konseri merakla bekleniyor.

Sami Yusuf İstanbul Konseri Nerede, Ne Zaman?

  • Tarih: 23 Ağustos 2025, Cumartesi
  • Saat: Akşam 20.00
  • Yer: Yenikapı Etkinlik Alanı, İstanbul

Sami Yusuf, yeni albümü “Ecstasy: İki Deniz Arasında” ile sahne alacak. Konserde eski parçalarının yanı sıra yeni ruhani bestelerini de seslendirecek.

İstanbul'da 13 Mayıs elektrik kesintisi: Hangi ilçelerde elektrikler yok? Saat kaçta gelecek?
İstanbul'da 13 Mayıs elektrik kesintisi: Hangi ilçelerde elektrikler yok? Saat kaçta gelecek?
İçeriği Görüntüle

Sami Yusuf Konser Bilet Fiyatları 2025

Konser biletleri resmi bilet satış platformları üzerinden satışta.

  • Ayakta bilet: 900 TL
  • Koltuklu alan biletleri: 3.250 TL’den başlıyor

Not: Biletler sınırlı sayıdadır, erken alım önerilir.

Sami Yusuf Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

  • Doğum tarihi: 21 Temmuz 1980
  • Doğum yeri: Tahran, İran
  • Yaşı: 44
  • Uyruk: İngiliz (İran asıllı)
  • Meslek: Şarkıcı, söz yazarı, besteci, yapımcı
  • Eşi: Mariam Yusuf (2005’te evlendi)

Küçük yaşlardan itibaren müzikle iç içe bir yaşam süren Sami Yusuf, babası Babak Radmanesh’ten klasik müzik eğitimi aldı. 2003 yılında yayınladığı “Al Muallim” albümü ile dünya genelinde milyonlarca kişiye ulaştı. Batı ve Doğu müzik geleneklerini birleştiren Yusuf, İslami ilahiler ile senfonik tınıları ustalıkla harmanlamasıyla tanındı.

En Bilinen Eserleri

  • Hasbi Rabbi
  • Al-Muallim
  • Supplication
  • You Came To Me
  • Forgotten Promises
  • The Centre

Konser İçin Neden Bekleniyor?

Sami Yusuf’un konserleri sadece bir müzik performansı değil; ruha hitap eden bir içsel yolculuk olarak görülüyor. Konser alanında manevi atmosfer ve yüksek etkileşimli sahne düzeni ile dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatması bekleniyor.

Kaynak: Yeni Devir