Metrika

Galatasaray'a yeni sezona Brezilyalı yıldız ile giriyor!

Galatasaray, yeni sezon planlamasına erken başladı. Sarı-kırmızılıların, Porto'da kiralık oynayan Felipe Anderson'u kadrosuna katmaya yakın olduğu iddia edildi.

Galatasaray’da transfer çalışmaları erken başladı. İlk etapta 5 oyunculuk mini bir liste ile görüşmelerini gerçekleştiren sarı-kırmızılılarda bu isimlerin yavaş yavaş da kim olduğu ortaya çıkıyor.

Mutlak surette kanat transferi yapmak isteyen Galatasaray için ilginç bir iddia ortaya atıldı. Portekiz basınında; sarı-kırmızılıların Felipe Anderson ile bir yıllık kiralama üzerinde büyük ölçüde anlaştığı yazıldı. Sezonu Porto’da geçiren Brezilyalı oyuncunun bonservisi West Ham’da bulunuyor. İngiliz ekibine Lazio’dan tam 38 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 28 yaşındaki futbolcu, ilk senesinde başarılı olsa da ikinci sezon beklentilerin altında kaldı.

West Ham ile bir sezon daha mukavelesi bulunan Brezilyalı’nın Galatasaray’a transfer olmaya sıcak baktığı ifade edildi.

13 May 2021 - 09:31 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yenidevir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yenidevir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yenidevir Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yenidevir Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.