Dr. İhsan Şenocak Hoca, sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşımda bulundu. Çin güçlerinin Doğu Türkistanlı Müslümanlara yönelik zulmüne dair bir gönderi paylaşan Şenocak, yaşanan zulmün dünyaya duyurulması gerektiğini belirtti.
Çin'in Doğu Türkistan'ı sessiz sedasız yok ettiğini söyleyen İhsan Şenocak, "Çocukları zorla ellerinden alınıp, yetimhanelerde dinsiz ve kimliksiz yetiştirilen bu anneler için bir şey yapamayan bizler en azından onların feryadını dünyaya duyuralım ki, Çin malı kullanan Müslüman bir daha düşünsün" ifadelerini kullandı.
Dr. İhsan Şenocak Hoca'nın paylaşımı şu şekilde:
Mao'nun Çin'i Doğu Türkistan'ı sessiz sedasız yok ediyor. Çocukları zorla ellerinden alınıp, yetimhanelerde dinsiz ve kimliksiz yetiştirilen bu anneler için bir şey yapamayan bizler en azından onların feryadını Dünyaya duyuralım ki, Çin malı kullanan Müslüman bir daha düşünsün.
Yorum yazarak Yenidevir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yenidevir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Yenidevir Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yenidevir Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz